[ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”1122″]

Trykimprægneret træ

Har du et byggeprojekt i kikkerten?

Overvejer du at anlægge træterasse, bygge et nyt redskabsskur eller lave et gyngestativ til ungerne? Så skal du først og fremmest have fat i de rette materialer. Træ er anvendeligt til en lang række formål, forholdsvist let at arbejde med og ikke særlig dyrt. Visse træsorter er mere populære til den slags haveprojekter end andre – eksempelvis fyr og gran, der er slidstærke og derfor har en lang holdbarhed. Uanset hvilken træsort du foretrækker, bør du sikre dig, at det er trykimprægneret. Det betyder, at det er behandlet med noget kemi, der gør det modstandsdygtigt over for biologisk nedbrydning. Hvis ikke træet er trykimprægneret, vil der nemlig gå råd eller svamp i det over tid, hvilket du selvfølgelig gerne skulle undgå.

 

Vælg altid trykimprægneret træ

Trykimprægneret træ er ikke kun smart, fordi det har en lang levetid. Det er også praktisk, fordi det stort set ikke kræver vedligeholdelse, hvorimod ubehandlet træ har brug for meget kærlighed. Der er dog forskel på kvaliteten af trykimprægneret træ, fordi noget træ ganske enkelt ikke er imprægneret korrekt. For at være sikker på, at imprægneringsprocessen er forløbet ordentligt og at kvaliteten er i top, kan du kigge efter mærket NTR, der er en forkortelse af Nordisk Træbeskyttelsesråd. Træ med dette mærke er med garanti behandlet korrekt og kun med kemiske stoffer, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Når imprægneringsmidlerne er godkendt af Miljøstyrelsen, er de til mindst mulig fare for både dig og miljøet.

 

trykimprægneret træ i byggemarkeder eller på nettet

Du kan finde trykimprægneret træ i ethvert byggemarked eller havecenter. Her kan du helt sikker også få kyndig vejling omkring valg af træsort. Desuden er der massere af sider på nettet, som sælger kvalitetstræ, der er trykimprægneret og godkendt af Miljøstyrelsen. Derefter er det bare med at gå i gang med at måle op til din nye træterasse. Held og lykke med byggeprojektet.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact