Rejs til Cataloniens hovedstad – Barcelona

 

Er du til storbyferie, solferie eller kulturel ferie? Eller måske noget helt fjerde? Så opfylder Barcelona alle dine krav. Barcelona er én af de få storbyer i Europa, som også har en strand! Du kan derfor gå direkte fra shoppeturen, hoppe i din badedragt eller badeshorts og hoppe i vandet. Shoppeturen foregår naturligvis på Ramblaen, som er Barcelonas shoppe/gågade. Her har de største tøjmærker, ur mærker, elektronik giganter og mange flere lagt deres flagskibe af butikker op og ned ad hinanden. Når shoppeturen har tømt depoterne, er det oplagt at besøge én af de mange autentiske catalanske restauranter, hvor paella og sangria altid er at finde på menukortet.

 

Store dele Barcelonas arkitektur og bygninger blev designet af Antoni Gaudi, som du kan se overalt i byen og specielt i Park Güell, som er kendt for dens mange mosaikker og flotte bygninger. Mest kendt er den ufærdige kirke La Sagrada Familia, som er på UNESCOS World Heritage liste. Et fantastisk syn som er under konstant udvikling.

 

Er du fodboldfan, kan du besøge Fc Barcelonas hjemmebane Camp Nou, som er Europas største stadion med plads til hele 99.354 tilskuere! Når du har oplevet stadion, kan du besøge Fc Barcelona museet, hvor der blandt andet er en hyldest til vores helt egen Michael Laudrup.

 

Vil du lidt væk fra byen? Efter mange dage i indre by kan en tur til bjerget Tibidabo være en fantastisk afveksling, hvor Barcelona smukt ligger for foden af bjerget. På bjerget er der en forlystelsespark, så du kan få et sus i maven, inden du igen nedstiger til Ramblaen, stranden og Barcelonas pulserende liv.

 

Så kan du ikke bestemme dig for, om du skal på storbyferie, om det skal være den kulturelle tur eller om du gerne vil have luftet din badedragt, så kan du i Barcelona få det hele! Byen er for alle og i alle aldre. Singlerne kan nyde Barcelonas natteliv og stifte bekendtskab med det lune catalanske folkefærd, parret kan få en romantisk storbyferie og børnefamilierne kan nyde strandturen i badeshorts.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact