[ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”1125″]

PLUS hegn

Gør din have sommerklar

Når sommeren melder sin ankomst, er det helt naturligt at begynde at tænke på haven. Måske har du et skur, der trænger til et lag frisk maling, eller noget ukrudt, der skal fjernes? Det kan også være, at dine blomsterkummer på terassen ville have godt af at blive forskønnet med nogle farverige blomster. Ja, der er nok at se til, når haven skal gøres klar til sommer. Nogle projekter kræver mange timers slidsomt arbejde, imens andre projekter kan klares på ingen tid, såsom at plante nogle nye urter i din urtehave.

Skab hyggekroge ved hjælp af hegn

En let måde at opdatere din have på er at anlægge fine hegn rundt omkring dit hus. Ved hjælp af hegn kan du for eksempel skabe små hyggekroge i din store gårdhave, så den forvandles til en tryg og afslappende oase med mange små afdelinger. Med et hegn kan du også skærme af for vinden, så du og din familie ikke udsættes for træk, når I for eksempel sidder og griller om aftenen og temperaturen langsomt falder. Du kan også vælge at installere et hegn rundt om din have, hvis du gerne vil afskærme den lidt fra nysgerrige blikke. Så kan du hoppe i badetøjet og slikke sol helt uden at bekymre dig om naboer og forbipasserende.

Prøv et PLUS hegn

Der findes massere af gode muligheder, uanset om du skal bruge et havehegn til at skabe hyggekroge i din gårdhave, at skærme for vinden eller at beskytte din familie fra nysgerrige blikke. Et godt valg er brandet PLUS, der er eksperter i at fremstille hegn, rutsjebaner, gyngestativer, sandkasser, havemøbler, plantekasser og hvad man ellers kan få brug for i en have. “PLUS hegn” findes i mange længder, farver og designs, og er desuden af høj kvalitet, så de kan pryde din have i mange år frem.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact