[ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”1117″]

Overtræk til havemøbler

I Danmark er vi gode til at nyde sommeren i vores haver. Selvom den danske sommer for det meste fremkalder idylliske billeder med solskin og varme dage, så har vi et relativt barsk klima med vind og regn. Derfor kan du med fordel beskytte dine havemøbler med overtræk – så holder møblerne sig bedre og levetiden forlænges markant.

Beskyt dine havemøbler med et overtræk

 

Har du et havemøbelsæt, en solseng, en hængekøje eller en parasol? Så gør du klogt i at investere i et overtræk. Et havemøbelovertræk vil nemlig forlænge møblets, hængekøjens eller parasollens levetid betrageligt, fordi det ikke bliver slidt af regn, sne, frost eller solens varme stråler.

Desuden sørger et betræk for, at du ikke skal bruge unødig tid på rengøring, fordi fugleklatter og nedfaldne blade holdes ude, når du dine havemøbler er dækket af et beskyttende lag stof.

Her finder du overtræk til havemøbler

Efterhånden findes der et forholdsvist bredt udvalg af overtræk til havemøbler. De fås selvfølgelig i forskellige faconer alt efter, om de skal dække en parasol eller en liggestol. Derudover kan du vælge imellem forskellige materialer. Dog gøres der i mange tilfælde brug af kraftigt polyester, fordi det er særdeles velegnet til formålet. Det er nemlig både vandtæt og enormt slidstærkt. Sidst, men ikke mindst, bliver der i dag lavet overtræk med forskellige praktiske egenskaber såsom stormsikring, luftkanaler og håndtag.

Du kan finde det rette havemøbelovertræk rundt omkring i diverse byggefimaer, havecentre og større blomsterforretninger. Hvis du gerne vil undgå at skulle ud ad døren, kan du også sagtens bestille dit overtræk på nettet – du skal blot huske at læse, hvilke mål overtrækket har, så du ikke får købt den forkerte størrelse eller facon. I nogle perioder kan du ligefrem være heldig at finde et stort udvalg af betræk på tilbud, og så er der altså ingen undskyldning for ikke at købe et. Med et overtræk beskytter du dine havemøbler imod slitage og skidt, og forlænger deres levetid significant.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact