[ut_animated_image size=”full” align=”center” image=”1112″]

Livet på camping

Når man skal på campingferie er der mange ting man skal have pakket ind i sin campingvogn eller camplet, og dette kræver den rette nedpakning. For det første skal man have mange forskellige ting med, og disse skal pakkes ned forsvarlig så det ikke flyver rundt når man kører. For det andet, så skal tingene også være pakket væk i løbet af campingferien så de ikke roder rundt omkring. Og lige præcis dette er der tænkt meget over i campingvognenes indretning.

Maksimalt udbytte af pladen

En campingvogn er ofte rigtig godt indrette så pladsen er optimeret bedst muligt. Det gælder både pladsen til tøj, sko mm. og pladsen til service og diverse praktiske køkkenting. Skabene er fordelt omkring i hele vognen hvor man får bedst muligt ud af pladsen. Skabene er ofte oppe i højde så de ikke fylder for meget, ellers kan de være som en del af de faste møbler der er i vognen. Det er klart, at jo større campingvogn man har, jo flere ting kan man have med da pladsen er bedre. Og er man på ferie i en camplet eller et telt, så skal man stærkt overveje hvad man skal have med, og om det er nødvendigt da pladsen er lille.

 

Service og madlavning

En ferie på camping emmer af frirum og afslapning, men hvor man har sit eget personlige og flybare sommerhus. Derfor er de ting man har i vognen også fast inventar. Der er ting der har sin egen plads i vognen, så man ikke skal tage diverse ting med fra sit køkken hver gang man skal på ferie. Det er ikke praktisk at have glas og porcelæn med i sin campingvogn, da det let kan gå i stykker med man kører. Derfor er der lavet service i praktisk og meget holdbart materiale som kan holde til lidt af hvert. Man kan bl.a. få tallerkener, bestik og vinglas i plastik som alt sammen ligner det vi har hjemme i køkkenet. Dermed får man følelsen af at tingene ikke er så primitive selvom man er på camping. Campingferie og teltferie er nemlig ikke ens betydende med at man skal bruge billede kopper og paptallerkener.

Camping er livet

Rigtig mange danskere elsker camping og det er en ferieform man både kan holde her hjemme i Danmark eller i udlandet. Der er ikke mange begrænsninger, det kræver blot at man pakker sine ting og kører afsted. Man behøver ikke nødvendigvis at have planlagt hvor man vil campere, men man kan blot kører ud i verden og se hvilken campingplads man ender ved. Det er lige netop den frihed der er ved campinglivet som mange elsker. Friheden ved at have alle sine egne ting og lave sin egen mad gennem hele ferien lige meget hvor i landet man er.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact