Bliv klar til sommerfesten med vores guide

 

 

Så er vi endelig kommet ind i sommermånederne, hvilket betyder en masse sommerfester. På trods af Corona, så er Danmark så småt begyndt at åbne mere op og har gjort det muligt for at afholde arrangementer med mindre forsamlinger muligt. Både cafeer og værtshuse er også åbnet op og du kan derfor godt mødes med veninderne til et koldt glas rose i sommersolen. Men det store spørgsmål er så – hvad skal jeg have på? Og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej videre med. Vores guide indeholder flere forskellige stiltyper, så der er rig mulighed for at vælge imellem hvis du har lyst til kjole den ene dag og bukser den anden dag. Danmark er et land hvor vejret svinger meget, hvilket vi selvfølge har taget med i vores guide.

Outfit 1

Det første outfit vi vil gennemgå, passer perfekt til de sene sommerfester i haven. Her vil vi anbefale et lidt mere flirtende og sexet look, der samtidig er meget behageligt at have på. Til sommerfester i haven, kan man ofte komme til at sidde på et tæppe på græsset eller lignede. Det kan derfor være meget rart ikke at have den strammekjole på, så det bliver umuligt at sidde på jorden. Det er sommer og du skal derfor ikke være bange for at bruge masser af farver på dit tøj. Du kan vælge at have en farverige kjole i rød eller gå en lidt anden retning med masser af blomster, så du får forskellige farver. Den danske sommeraften kan godt blive lidt kølig og en jakke er derfor på sin plads. En sort jakke vil derfor passe perfekt til den farverige kjole.

Outfit 2

Efter Corona vil der automatisk ske et skift i sommerfesterne, og folk vil begynde at finde nye muligheder for at samles. De nye tiltag vi er begyndt at se, er også at folk mødes før og går tidligere hjem, da bar og lignende lukker kl. 24. Vi ser derfor at folk holder sommerfesten i parker og på stranden. Dette outfit passer derfor perfekt til strandfesten, hvor du skal have let tøj på, så du nemt kan hoppe i vandet, ligge og sole dig, men samtidig få muligheden for at tage lidt mere tøj på, når det begynder at blive køligt. Hvis du tænker at du vil ud og have en dukkert, så er det bare med at hoppe i badetøjet, så du ikke skal tænke på at skifte når du er kommet frem. Hertil vil en løs kjole passe perfekt. Du kan finde rigtig mange flotte kjoler i alle farver fra Moss Copenhagen. Sommermoden for 2020 består meget af lange og læse kjoler, hvilket passer perfekt til hvis dit badetøj ikke er tørt endnu. Det kan blive rigtig varmt når man sidder i solen en hel dag, og en løs kjole giver muligheden for at vinden kan blæse fint ind og køle dig af.

Outfit 3

Sommeren står også ofte på bryllupper og i år kommer der også til at være rigtig mange konfirmationer. Vi har derfor også givet vores udkast til det perfekt outfit til de større fester, der opstår i løbet af sommeren. Som tidligere nævnt så ser vi en masse farver og blomster på sommermoden i år, hvilket vi personligt elsker. Både til konfirmationer, men især bryllupper er der nogle regler for ens farvevalg. Vi vælger derfor at tage det sikre valg og gør brug af en fin lyserød kjole, men store blomster i lette farver. Man må gerne være lidt ekstra udsmykket til de store fester, så du skal ikke være bange for at vælge en kjole, de måske er lidt finere end hvad du plejer.

Outfit 4

Det sidste outfit passer perfekt til de gril aftner der bliver planlagt lang tid i fremtiden, og når man så endelige kommer til dagen, så er det ikke den danske sommer som vi elsker den. Her kan en kort kjole med tyndestropper måske blive lidt for koldt. Vi har derfor sammensat et outfit med et par sorte bukser, så du kan holde varmen samtidig med at du har det festrige tøj på. De sorte bukser er rimelig basic og de fleste har et par liggende i deres skab. Det næste er derfor hvordan du kan pifte det op, så det ikke ender med at blive et hverdagslook. Du kan nemt gøre det mere festrig, ved at bruge en masse smykker, vælge en silketop med blomster og smide ruskindsjakken på. På den måde gør du brug af flere elementer, der tilsammen giver et super fedt look.

 

Disse fire outfits kan nemt kombineres og giver dig mulighed for fri fortolkning.

Contact
[ut_header style=”pt-style-2″ title_linebreak_mobile=”on” lead_linebreak_mobile=”on” lead_accent_font_weight=”normal” title=”Natur Safari” lead_accent_color=”#ffffff” title_color=”#ffffff” lead_color=”rgba(255, 255, 255, 0.5)” accent=”#19b5fe”]Vi hjælper dig godt på vej på rejsen.[/ut_header]
Contact